• Imprimeix

Darrer mes per fer l'examen de conservador d'ascensors! (22 de juny últim dia per sol·licitar-lo)

Finalitza el termini transitori per poder acreditar la competència professional de conservador/a d'ascensors mitjançant examen.

05/06/2018 08:06

Per poder actuar com a conservador/a d'ascensors cal disposar de qualificació professional, que s'acredita amb els estudis reconeguts a l'efecte. Per poder actuar com a conservador/a d'ascensors cal disposar de qualificació professional, que s'acredita amb els estudis reconeguts a l'efecte. 

A Catalunya es va obrir de forma transitòria poder acreditar la competència també per via d'examen i aquesta transitorietat finalitza el mes de juliol de 2018.

Per tant, si voleu obtenir la capacitació mitjançant examen, disposeu únicament d'aquestes darreres convocatòries d'examen:

  • Terres de l'Ebre: 26 de juny
  • Barcelona: 2 de juliol i 13 de juliol

L'ultim dia per presentar les sol·licituds presencialment a qualsevol de les nostres oficines de Catalunya (OGE o OGE-Cambra) serà el divendres 22 de juny.

S'ha de tenir en compte que, per poder presentar-se a la convocatòria d'examen, el termini màxim en qualsevol cas per pagar la taxa serà el dia 29 de juny de 2018.

Les sol·licituds que no es paguin en termini, no rebran la convocatòria i no es podran examinar.