• Imprimeix

L'OGE participa al taller d'importació organitzat per l'Ajuntament de Gènova dins del projecte PureCosmos

04/07/2018 11:07

IW_genova

L'Oficina de Gestió Empresarial (OGE) va participar el passat 3 de juliol en l'import workshop organitzat per l'Ajuntament de Gènova. Aquesta trobada forma part de les activitats del programa Interreg PURE COSMOS destinades a difondre bones pràctiques que han fet les diferents administracions públiques europees en la reducció de les càrregues administratives sobre les empreses, i en la qual la Generalitat de Catalunya participa amb la Finestreta Única Empresarial.

Aquestes sessions les organitzen els participants en el projecte i conviden als socis que han dut a terme bones pràctiques en les quals volen aprofundir. En aquest cas, l'Ajuntament de Gènova vol conèixer més detalls sobre el projecte de la Finestreta Única Empresarial (FUE), per tal de replicar-ho en el seu àmbit de competències. L'OGE va detallar l'origen de projecte, els objectius inicials, els col·laboradors amb que ha comptat per la implantació, els obstacles amb què s'ha trobat i els projectes de millora actualment en marxa.

A més de l'OGE, també hi varen participar en la sessió el Banc de Desenvolupament de Saxònia-Anhalt i l'Ajuntament de Birmingham, representat per l'Agència Digital Birmingham.