• Imprimeix

Obertes les convocatòries de participació al "080 Barcelona Fashion"

La 22a edició se celebrarà a Barcelona del 25 al 29 de juny al Recinte modernista de Sant Pau, i s'hi mostraran les propostes de dissenyadors i marques per a la temporada primavera-estiu 2019.

06/04/2018 13:04

La convocatòria de participació en les desfilades del "080 Barcelona Fashion" té per objectiu seleccionar els dissenyadors que han de participar en la 22ª edició del 080 Barcelona Fashion.

Poden presentar-se:

  • Creadors emergents, dissenyadors i empreses de moda (amb establiment operatiu a Catalunya o a l’estat espanyol).
  • Dissenyadors i empreses de moda internacionals.
  • Empreses de moda consolidades amb establiment operatiu a Catalunya, que hagin desfilat en passarel·les de referència a nivell nacional i internacional.

Un comitè d’experts seleccionarà les candidatures dels dissenyadors i marques que formaran part del calendari de desfilades del certamen de moda.

Els dissenyadors participants hauran d’acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre’s a presentar en primícia al 080 Barcelona Fashion les seves col·leccions de Primavera/Estiu 2019 o bé Tardor/Hivern 2018-2019, en cas que segueixin l'estratègia “see now buy now”, entre altres requisits de participació

La convocatòria de participació al "Fashion Market" del "080 Barcelona Fashion" té com objectiu convocar els/les dissenyadors/ores i/o marques de moda que vulguin participar a l'edició d'aquest estiu, corresponent a la presentació de les col·leccions presents i/o anteriors. Està dirigit a dissenyadors/ores, marques de moda i/o les persones titulars de marques d’accessoris i complements de moda amb establiment operatiu a Catalunya, estatals o internacionals.

La Generalitat, a través del CCAM, promou el certamen amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, contribuir a la seva internacionalització i relocalització de la producció tèxtil a Catalunya, i alhora potenciar la cultura de la moda i acostar-la al ciutadà.