• Imprimeix

El 4 de maig entra en vigor una nova versió dels formularis per a la instal·lació d'equips a pressió

Sempre heu de fer els tràmits amb la darrera versió dels formularis. En cas contrari, s'aturarà la tramitació de l'expedient i es reclamarà el lliurament de la versió vigent del formulari.

21/04/2017 09:04
annex+DR

El 4 de maig entra en vigor un nou model del formulari “Annex de dades específiques per a la presentació de la declaració responsable per a la instal·lació d'equips a pressió” per a totes les modalitats del tràmit: posada en servei, modificació, canvi de titular, baixa. 

El formulari no canvia per a la modalitat de baixa d'equips.

Per això, si teniu expedients pendents de tramitar amb els formularis antics cal que els gestioneu abans del 4 de maig. A partir d’aquesta data només podreu fer els tràmits amb els formularis actualitzats que apareixen en la fitxa del tràmit corresponent (Presentació de la declaració responsable per a instal·lacions d'equips a pressió (posada en servei, modificacions i baixa). En cas contrari, s'aturarà la tramitació de l'expedient i es reclamarà el lliurament de la versió vigent del formulari.

 

Com podeu estar informats de les novetats de tràmits

Per estar informats de les futures novetats, us podeu subscriure als avisos dels tràmits que us interessen. Com? Cerqueu el tràmit del vostre interès, obriu la pestanya 'La meva Carpeta' i trieu si voleu registrar-vos al servei d'avisos només amb el vostre correu electrònic o amb certificat digital: