FUE
  • Imprimeix

Què és la Cerca guiada de tràmits

Què és la cerca guiada de tràmits

La Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica. 

Aquesta eina serveix per identificar quins tràmits calen per a desenvolupar qualsevol activitat professional independentment de l'administració competent.

A partir del tipus d'activitat i la ubicació, l'eina genera una sessió de preguntes que cal respondre. El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l'ordre en què s'han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar. L'eina també permet recuperar les cerques fetes si es desa el codi de les sessions (cerques).

Amb la Cerca guiada de tràmits, l'ajuntament ofereix informació d'aquells tràmits necessaris per portar a terme l’activitat que no són de la seva competència. 

Ajuntaments amb solució estàndard e-TRAM

Aquells ajuntaments que aneu per la solució estàndard e-TRAM ja disposeu d'un enllaç a la Cerca guiada de tràmits:

impressio-de-pantalla

Ajuntaments amb solució pròpia

Els ens que avanceu en la integració del la FUE mitjançant a solució pròpia de tramitació podeu optar per posar l’enllaç estàndard o bé integrar la Cerca guiada de tràmits al vostre web. La documentació per optar per aquesta segona opció us arribarà durant el procés d’alta tècnica, i només caldrà contactar amb els serveis tècnics de l’AOC per iniciar el procés.

Data d'actualització:  02.02.2015