• Inici
  • Tràmits
  • Tràmits per temes
  • Ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la covid-19

Ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la covid-19

22347 - Ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la covid-19 Departament de Treball, Afers Socials i Famílies canalempresaweb

Ajuts extraordinaris en l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la covid-19.

Llegiu-ne més

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és des de les les 9 hores del 16 de febrer fins a les 15 hores de l'1 de març.

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Consulteu les preguntes freqüents del tràmit. Si teniu algun dubte, podeu contactar a través de la Bústia de contacte (seleccioneu el subtema: ajuts i subvencions).

A entitats, empreses, persones treballadores autònomes del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars i de les instal·lacions juvenils.

Els clubs esportius federats no poden sol·licitar l’ajut en cap de les tres modalitats.

22347

Data actualització  12.02.2021