• Imprimeix

Autorització d'aeròdroms permanents d'ús públic o restringit

Mobilitat i transport 2519 - Autorització d'aeròdroms permanents d'ús públic o restringit Departament de Territori i Sostenibilitat canalempresaweb

Per establir un aeròdrom -ja sigui un aeroport, camp d'aviació, heliport o altra infraestructura aeroportuària- és necessari obtenir una autorització prèvia de l'òrgan competent en aquesta matèria que fixarà les condicions d'ús necessàries per al desenvolupament adequat d'aquesta infraestructura.
Una vegada establert l'aeròdrom és necessari obtenir una autorització prèvia a la posada en funcionament que fixarà les condicions en què es podrà obrir la infraestructura al trànsit aeri.

Llegiu-ne més

Ús públic:
A institucions, companyies, empreses o particulars que vulguin construir i/o gestionar una infraestructura aeronàutica o aeròdrom d’ús públic, ja sigui un aeroport, camp d’aviació, heliport o altres aeròdroms.

Ús restringit:
A institucions, companyies, empreses o particulars que vulguin construir un aeròdrom d’ús restringit, ja sigui un aeroport, camp d’aviació, heliport o altres aeròdroms.

9558978e7779a310978e7779a3108d0c1e0aRCRD
2519

Data actualització 20.02.2018