• Imprimeix

Llicència municipal d'establiments fixos oberts al públic, d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries (tràmit municipal)

11257 - Llicència municipal d'establiments fixos oberts al públic, d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries canalempresaweb

Els establiments oberts al públic, els espectacles públics i les activitats recreatives per dur a terme la seva activitat requereixen l'obtenció prèvia d'autoritzacions, llicències o comunicació de dades abans de l'inici de l'activitat. La intervenció serà més o menys complexa en funció dels efectes que aquestes activitats tenen sobre la convivència veïnal, la mobilitat, la salut de les persones i el medi ambient.

Els espectacles públics i les activitats recreatives ordinàries que estan sotmeses al règim de llicència municipal són les següents:

  1. Bars musicals amb un aforament superior a 150 persones.
  2. Discoteques.
  3. Sales de ball.
  4. Restaurants musicals amb un aforament superior a 150 persones.
  5. Sales de festes amb espectacle.
  6. Discoteques de joventut.
  7. Establiments on s'hi realitzen activitats de naturalesa sexual:
  • Locals amb servei de bar i ambientació musical sense pista de ball o espai assimilable.
  • Locals que ofereixen actuacions i espectacles eròtics.

També s'ha de tenir present que les modificacions substancials d'un establiment o activitats ja autoritzades també estaran subjectes a aquesta llicència i, sempre que sigui possible, s'haurà de referir a la part o a les parts que es modifiquen

Per tal que el ciutadà pugui saber si la seva activitat requereix d'aquesta llicència, haurà de consultar l''Ordenança tipus d'intervenció municipal en espectacles públics i activitats recreatives.

Llegiu-ne més

La sol·licitud de llicència municipal ha de ser prèvia a l'inici de l'activitat.

Poseu el municipi on voleu fer l'activitat en el cercador que trobareu més avall. Si l'ajuntament és FUE podreu iniciar el tràmit. En cas contrari, us adreçarem al web de l'ajuntament.

A les persones físiques o jurídiques que volen obrir qualsevol dels establiments fixos oberts al públic d'espectacles públics i activitats recreatives ordinàries.

Què necessiteu fer?
11257

Introduïu el vostre municipi per obtenir els passos/tràmits a seguir

bf27ee92073d3410VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD
11257

Data actualització 30.07.2015