Xarxa d'oficines OGE-Cita prèvia

A causa de l'estat d'alarma per la COVID-19 l'atenció presencial està limitada. Nosaltres seguim treballant per donar-vos el millor servei possible.

La informació i tràmits adreçats a empreses, autònoms i professionals està disponible per internet a l'apartat de tràmits de canalempresa.gencat.cat on també hi ha la eina de Cerca Guiada per saber quins tràmits són necessaris per iniciar una activitat.

Si us cal fer un tràmit que encara no està disponible en electrònic, el podeu gestionar electrònicament mitjançant la “petició genèrica” que trobareu a la URL: web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica adjuntant el formulari i la documentació requerits per fer el tràmit.

En el cas dels tràmits de cooperatives i societats laborals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que no estiguin disponibles pel canal electrònic i requereixin el pagament de taxa, podeu demanar cita prèvia a les Oficines d’Atenció Ciutadana que podeu consultar en aquesta pàgina.

També podeu fer consultes al 012 o al formulari web contacte de gencat

 

Les oficines OGE només atendran amb cita prèvia

Es imprescindible concertar hora de visita. 

Al concertar la cita se us oferiran les oficines i horaris disponibles.
Els horaris i disponibilitat de les oficines estan subjectes a les disposicions que dicten les autoritats sanitàries en cada moment. Per tal de prendre les mesures de protecció adequades quan es fa atenció presencial, les oficines OGE només atendran amb cita prèvia.

Adreces de les Oficines de Gestió Empresarial (OGE)

Oficines OGE-Cambra

Les oficines OGE-Cambra no disposen de servei electrònic de concertació de visita. Per tant, us recomanem que hi truqueu per telèfon per concertar visita.

Ajuntaments de Catalunya

Pràcticament tots els municipis de Catalunya han implantat ja la Finestreta Única Empresarial, tot i que Barcelona encara no ho ha fet.

Podeu localitzar l'adreça del vostre Ajuntament mitjançant el cercador de Municat.

Data d'actualització:  10.03.2021