• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Xarxa d'oficines OGE-Cita prèvia

Actualment, i fins a nou avís, totes les oficines OGE estan tancades.

La informació i tràmits adreçats a empreses, autònoms i professionals està disponible per internet a l'apartat de tràmits de canalempresa.gencat.cat on també hi ha la eina de Cerca Guiada per saber quins tràmits són necessaris per iniciar una activitat.

Si us cal fer un tràmit que encara no està disponible en electrònic, el podeu gestionar electrònicament mitjançant la “petició genèrica” que trobareu a la URL: web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica
adjuntant el formulari i la documentació requerits per fer el tràmit.

En el cas dels tràmits de cooperatives i societats laborals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que no estiguin disponibles pel canal electrònic i requereixin el pagament de taxa, podeu demanar cita prèvia a les Oficines d’Atenció Ciutadana que podeu consultar en aquesta pàgina.

Podeu fer consultes urgents a través del 012 i de l’eina corporativa de contacte que trobeu a tots els webs gencat.

Nosaltres seguirem treballant per donar-vos el millor servei possible.

Oficines de Gestió Empresarial (OGE) - TANCADES

Per tal d'estalviar-vos cues i gaudir d'una atenció preferent, des de l'OGE us oferim la possibilitat de concertar cita prèvia. Per fer-ho, trieu l'oficina més propera. 

Oficines OGE-Cambra

Les oficines OGE-Cambra no disposen de servei electrònic de concertació de visita. Per tant, us recomanem que hi truqueu per telèfon per concertar visita.

Ajuntaments de Catalunya

Pràcticament tots els municipis de Catalunya han implantat ja la Finestreta Única Empresarial, tot i que Barcelona encara no ho ha fet.

Podeu localitzar l'adreça del vostre Ajuntament mitjançant el cercador de Municat.

Data d'actualització:  15.03.2020