• Imprimeix

Invertir a Catalunya

Invertir a Catalunya

Les empreses que volen invertir en el nostre país poden acollir-se a algun dels programes d'orientació i suport endegats per l'Administració.

N'hi ha que van dirigits específicament a organitzacions estrangeres, mentre que altres són oberts a totes les empreses disposades a invertir a Catalunya.

Paral·lelament, les empreses es poden beneficiar dels diversos incentius econòmics a la inversió existents.

Detecció d'oportunitats d'inversió empresarial

La xarxa internacional d'ACCIÓ identifica les potencials empreses inversores i realitza accions promocionals de Catalunya com a pol d'atracció d'inversions.

Servei d'orientació per empreses estrangeres

Per donar resposta a les necessitats de les empreses que volen establir-se o expandir-se a Catalunya, ACCIÓ ha creat el projecte Invest in Catalonia, que compta amb serveis especialitzats de localització empresarial i d'una línia d'incentius a la inversió.

Servei d'Assessorament en Internacionalització

ACCIÓ us ofereix assistència durant totes les etapes de la inversió. Des de la creació de contactes, fins l'assessorament especialitzat en matèria d'incentius a la inversió i la localització empresarial.

Ajuts

Descobriu tots els ajuts per a la vostra empresa. Consulteu la llista dels que estan oberts i de les properes obertures per no deixar escapar cap oportunitat.

Finançament

Orienteu la cerca de finançament, descobriu la millor fórmula per a la vostra empresa.

Servei d'implantació

ACCIÓ analitza, selecciona i ofereix les millors propostes d'emplaçament per al vostre projecte d'inversió empresarial. També fa l'acompanyament als emplaçaments seleccionats i la intermediació amb els propietaris dels espais.