• Imprimeix

Gestió empresarial

L'administració d'empreses és un àmbit està fortament influït per la internacionalització, la innovació i el canvi tecnològic, així com per les noves formes d'organització del treball. En aquest apartat us oferim informació relativa a les eines que us ajudaran a posar les bases per a un creixement sostenible de la vostra empresa. Entre d'altres, hi trobareu informació que us ajudarà a reduir els costos de la vostra organització, a incorporar criteris de gestió responsable, a elaborar un pla de màrqueting i a adaptar-vos als nous reptes que plantegen la mundialització i les noves tecnologies.

Màrqueting i vendes

Totes les empreses haurien d'elaborar el seu propi pla de màrqueting, una guia fonamental per al creixement i consolidació dels productes i serveis, perquè marca el camí del projecte empresarial i ajuda a prevenir possibles errors i imprevistos.

Gestió econòmica

Informeu-vos dels aspectes econòmics i financers que us ajudaran a prendre les decisions més encertades per a la vostra empresa, com els mecanismes per a la reducció de costos, el càlcul de les ràtios financeres o les eines per assegurar els cobraments i els pagaments.

Model de negoci

Com podeu dissenyar un model de negoci competitiu i sostenible? De quines eines disposeu per descriure, analitzar o canviar el nostre model de negoci? ACCIÓ us ofereix una guia pràctica per l'anàlisi i la millora dels models de negoci.

Gestió socialment responsable

El model de gestió basat en criteris responsables en els àmbits econòmic, social i ambiental incrementa la competitivitat de la vostra empresa. El programa Inicia us explica com podeu incorporar aquests criteris de gestió responsable al vostre projecte.

Organització

La bona gestió del capital humà us permetrà millorar i desenvolupar el vostre negoci. El programa Inicia us ofereix eines i recursos per a la gestió organitzativa de l'empresa i un recull de les qualitats que defineixen el bon directiu.

Protecció de dades

Qualsevol procediment que realitzi la vostra empresa de recollida, gestió o comunicació d'informació que contingui dades de caràcter personal queda subjecta al règim de protecció de dades personals previst en la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal.