• Imprimeix

Creixement empresarial

Creixement empresarial

Identifiqueu les oportunitats de negoci i els àmbits d'excel·lència, rendibilitat i diferenciació de la vostra empresa i obtingueu el màxim benefici de les seves potencialitats a través de la informació i l'assessorament directe ofert per ACCIÓ.

 

Paral·lelament, podeu augmentar la vostra competitivitat a través d'instruments que us permetran l'associació amb altres empreses amb les que compartiu interessos, o que us facilitaran la comparació dels vostres productes i processos amb els dels líders del mercat.

Competitivitat

Eines, cercadors i metodologies al servei de les empreses per a identificar les oportunitats de negoci, les seves potencialitats i millorar la seva competitivitat i la relacions amb els clients, com el programa de creixement i diversificació de mercats.

Clústers

Podeu augmentar la vostra competitivitat i ampliar les vostres expectatives de creixement unint-vos a empreses del vostre sector amb les que compartiu reptes i interessos estratègics.

Benchmarking

Conegueu aquest procés de millora de la competitivitat que consisteix a comparar els vostres productes, serveis o processos de treball amb els de les empreses amb les millors pràctiques en l'àmbit corresponent.

Ajuts per a startups

Les empreses que hi participen compten amb un tutor amb experiència en la creació d'empreses que els facilitarà l'accés a tots els recursos necessaris per accelerar el seu creixement.