• Imprimeix

Cerca de finançament

Cerca de finançament

El finançament és fonamental per poder convertir una bona idea en un projecte empresarial viable i d'èxit. Podeu obtenir el capital per tirar endavant la vostra empresa a través dels mecanismes financers clàssics, com els préstecs i els crèdits.

També podeu beneficiar-vos d'ajuts i subvencions que complementin el finançament inicial, així com de diversos incentius fiscals que permetran millorar els resultats de la vostra organització. D'altra banda, la capitalització de l'atur és un mecanisme recent per a transformar la prestació per desocupació a la qual teniu dret en el capital inicial de la vostra empresa.

Guia de cerca de finançament

Informació completa de totes les possibles vies de finançament per al vostre projecte, elaborada pel programa Inicia per la creació d'empreses. La guia està dividida en quatre parts: finançament, ajuts i subvencions, concursos i premis, i incentius fiscals.

Consells per a la negociació bancària

En aquest apartat trobareu alguns consells pràctics orientats a afrontar la negociació amb les entitats financeres. Aquestes orientacions poden augmentar les possibilitats d?obtenir el finançament que el vostre projecte empresarial necessita.

Capitalització de l'atur

Els beneficiaris de l'atur que tinguin la intenció d'iniciar una nova activitat com a treballadors autònoms, o que vulguin constituir o incorporar-se a una cooperativa, poden sol·licitar l'abonament de l'import de la prestació en un pagament únic o en pagaments mensuals.