Les empreses compten actualment amb molta informació per a garantir l'èxit del seu procés d'internacionalització. Aquí us oferim els recursos que us ajudaran a afrontar totes les fases de la vostra activitat internacional.

Bona part dels recursos corresponen a ACCIÓ, que us ofereix solucions per a àmbits tan diversos com l'assessorament internacional, la prospecció de nous mercats, l'accés a finançament en les millors condicions i la creació de societats a l'exterior.

Pel que fa a les empreses agroalimentàries, compten amb el suport de PRODECA, que ofereix tot un ventall de serveis de promoció internacional i de solucions adaptades a aquest sector estratègic de la nostra economia.

Promoció internacional

Tota la informació relacionada amb les oportunitats de negoci i el procés de donar a conèixer els vostres productes i serveis als mercats exteriors, amb les plataformes i centres de promoció empresarial, i amb les missions, les fires i les licitacions a l'estranger.

Exportació

Tràmits i documents necessaris per a exportar, informació econòmica i comercial de tots els països del món i jornades informatives i programes destinats a les empreses que no han exportat mai o tenen poca experiència exportadora.

Importació

Conegueu les situacions excepcionals regulades per la normativa que limita la lliure importació de productes garantida per la Unió Europea i les diferències entre els règims comercials en funció del producte o la seva procedència.

Indicadors internacionals

Ens ajudeu a millorar?


No


       
       


Si voleu rebre resposta, podeu enviar la vostra consulta a la bústia de contacte de Canal Empresa