L'accés a la informació és una de les claus en el procés d'internacionalització de les empreses. En aquest sentit la Generalitat, a través d'ACCIÓ i PRODECA, us ofereix un ventall d'ajuts i eines per a implementar amb èxit el vostre procés d'internacionalització o per millorar-lo. A través de l'assessorament dels seus experts, la vostra empresa aconseguirà un enfocament estratègic de la seva sortida a l'exterior, disposarà de la possibilitat de fer una agenda de contactes amb possibles clients i aprendrà a gestionar de forma autònoma la part del negoci que es desenvolupi a l'estranger.

Xarxa d'Oficines Exteriors de Comerç i Inversions

Les oficines d'ACCIÓ a l'exterior ofereixen diversos serveis que comprenen des de les primeres etapes d'iniciació al comerç internacional, fins a la consolidació de la presència permanent i estable a l'exterior.

Establir-se a l'exterior

Les plataformes faciliten el procés d'implantació de les empreses que volen obrir una oficina a l'exterior tot optimitzant temps i recursos. És a dir, amb el menor temps i les menors despeses possibles.

Internacionalització agrupada 

ACCIÓ posa a la vostra disposició d'un ajut que potencia la cooperació entre empreses per a millorar la internacionalització dels seus productes.

Oportunitats de negoci internacionals

Informeu-vos de les demandes dels importadors estrangers, de les oportunitats d'inversió, de les novetats legislatives, licitacions d'obra, entre d'altres. En aquest espai us oferim dos cercadors gratuïts d'oportunitats de negoci exterior.

Contractació pública i cooperació internacional

ACCIÓ us ofereix instruments de suport per a facilitar-vos l'accés a les oportunitats de negoci amb institucions multilaterals. ACCIÓ també participa en projectes de cooperació en països en vies de desenvolupament i en economies en transició.

Licitacions internacionals

ACCIÓ us proposa un programa d'assessorament individualitzat per ajudar-vos a accedir a la contractació pública per part d'administracions oficials de tot el món amb garanties d'èxit.

Talent per a la internacionalització

Conegueu els diversos programes per augmentar la vostra competitivitat i la de la vostra empresa, com el programa de beques a joves professionals, o el programa d'incorporació de talent per a la internacionalització.

Missions internacionals

Informeu-vos de les característiques i les condicions de les missions comercials internacionals col·lectives organitzades per ACCIÓ i PRODECA. Si hi participeu podreu fer prospecció de nous mercats, posar-vos en contacte amb clients potencials i participar en seminaris i altres accions de promoció.

Fires internacionals

Les empreses que no disposen d'una estructura comercial exterior poden participar en fires internacionals de manera individual o col·lectiva, per beneficiar-se del suport logístic i els serveis de màrqueting que ofereixen les fires.