• Imprimeix

Innovació

La innovació és l'element clau que explica la competitivitat. Conscients de la seva importància, ACCIÓ posa a la disposició de la vostra empresa un ventall d'ajudes i serveis d'assessorament al voltant de dos eixos. El primer és la innovació tecnològica, que està relacionada amb el procés de creació de productes, el seu posicionament en els mercats internacionals i la valorització comercial d'una determinada tecnologia. El segon comprèn la innovació empresarial, centrada en l'impuls de les empreses a partir de sessions pràctiques i d'ajuts i subvencions.

D'altra banda, ACCIÓ us ofereix la possibilitat de desenvolupar projectes de recerca i desenvolupament per la millora dels vostres productes i serveis, i us ajuda a cercar socis tecnològics. 

Innovació tecnològica

Serveis d'orientació i assessorament i recursos tecnològics per a dotar de valor comercial la vostra empresa i afavorir-ne la competitivitat i la projecció internacional.

Innovació empresarial

Impuls de la innovació empresarial de les empreses a través de diversos serveis d'orientació i assessorament, d'ajuts i subvencions i de sessions informatives organitzades per ACCIÓ.

Recursos d'R+D+I

Informació sobre els serveis d'assessorament destinats desenvolupar projectes de recerca, desenvolupament i innovació per la millora dels vostres productes i a fomentar la competitivitat de les empreses catalanes en els mercats internacionals.

Ens ajudeu a millorar?


No


       
       


Si voleu rebre resposta, podeu enviar la vostra consulta a la bústia de contacte de Canal Empresa