• Imprimeix

Innovació tecnològica

La innovació tecnològica és el conjunt d'accions i d'instruments que permeten la incorporació sistemàtica de coneixements científics o tecnològics a les empreses. Facilita la diferenciació de les empreses i esdevé un dels eixos clau de la seva competitivitat.

En aquest sentit, ACCIÓ posa a la vostra disposició serveis d'assessorament i orientació en diversos àmbits d'aquest sector, com la millora de la competitivitat, l'assessorament tecnològic, o la transferència i la valorització tecnològiques.

Banc de coneixement empresarial

ACCIÓ us ofereix un complet banc de coneixement empresarial on trobareu informes, entrevistes, publicacions, casos i vídeo casos, conferències, xerrades, eines, entre d'altres.

Assessorament tecnològic

ACCIÓ us ofereix un servei d'orientació gratuït per ajudar-vos a estructurar el vostre projecte de creació de nous productes i serveis, alhora que us assessora respecte les fonts de finançament més adients a les vostres necessitats.

Transferència tecnològica

Informeu-vos dels serveis a les empreses de TECNIO, xarxa per a la transferència tecnològica i la innovació empresarial a Catalunya. Entre d'altres, impulsa la projecció internacional de les empreses, facilita el seu accés a fonts de finançament i dóna suport en el desenvolupament de nous productes.

Valorització tecnològica

Conegueu els detalls d'aquest procés de transferència tecnològica. Es pot realitzar mitjançant la llicència d?una patent, per mitjà de la creació d'una empresa de base tecnològica i duent a terme col·laboracions entre centres i empreses que normalment inclouen intercanvi de coneixement exclusiu.

Suport a les noves empreses de base tecnològica

Les empreses tecnològiques compten amb el servei d'assessorament i els programes de suport al creixement i la consolidació empresarial impulsats per ACCIÓ.

Patents

Informació sobre el procés de registre de marques, noms comercials, invencions i dissenys originals. També us oferim consells per escollir un nom comercial adequat i un apartat de preguntes freqüents sobre marques i patents.