• Imprimeix

Innovació empresarial

02 Innovació empresarial

La innovació s'ha convertit en els darrers anys en una necessitat per a les empreses. De fet, moltes ja la conceben com una estratègia necessària per a assolir l'èxit en l'actual mercat globalitzat.

En aquest content, la Generalitat ha creat una sèrie de suports a les petites i mitjanes empreses que complementen els ajuts econòmics existents fins ara, que tradicionalment havien estat els únics suports de l'Administració a les PIME.

Programa d'Iniciació a la Innovació

Descobriu i desenvolupaeu el vostre potencial innovador. Qualsevol empresa pot trobar el seu propi model d'innovació per ser més competitiva en al mercat.

Programa de Consolidació de la Innovació

Analitzeu, compareu i milloreu la gestió de la vostra innovació. El Programa de Consolidació de la Innovació té per objectiu ajudar a les empreses que innoven a esdevenir innovadores.

Programa de Bons Tecnològics (Tecnobons)

Informeu-vos del procediment per accedir als Tecnobons, que són un descompte econòmic directe en forma de bo tecnològic que podràs bescanviar amb un proveïdor tecnològic avançat.

Ajuts Innoempresa

Suport a les PIME en el desenvolupament de nous productes diferencials d'innovació que augmentin la competitivitat. Existeixen diversos tipus de subvenció, depenent del número d'empreses beneficiàries.

Servei Innova

Orientació i assessorament d'ACCIÓ a les empreses en les seves actuacions d'R+D+I i reptes tecnològics, a nivell nacional i internacional. El ventall de serveis oferts van des de la identificació d'oportunitats de negoci fins la informació sobre les deduccions fiscals d'R+D+I.

Transferència tecnològica

Informeu-vos dels serveis a les empreses de TECNIO, xarxa per a la transferència tecnològica i la innovació empresarial a Catalunya. Entre d'altres, impulsa la projecció internacional de les empreses, facilita el seu accés a fonts de finançament i dóna suport en el desenvolupament de nous productes.

Esmorzars d'innovació

Els esmorzars d'innovació són sessions pràctiques orientades a reflexionar sobre la capacitat d'innovació de la vostra empresa. Les sessions, que estan dirigides a empresaris, directius amb capacitat de decisió estratègica, i gestors de projectes d'innovació, són gratuïtes i les organitza ACCIÓ.