• Imprimeix

Recursos d'R+D+I

Recursos d'R+D+I

El vostre projecte pot beneficiar-se del suport que l'Administració ofereix a les empreses per a desenvolupar projectes d'R+D+I nacionals i internacionals. Concretament, ACCIÓ dóna suport i assessorament a les empreses i els agents tecnològics per dur a terme projectes d'R+D+I de manera col·laborativa i transnacional, amb la finalitat que Catalunya esdevingui més competitiva en un entorn econòmic global.

En aquest sentit, existeixen programes que tenen com a objectiu l'impuls de la cooperació entre empreses i agents tecnològics i el desenvolupament de tecnologies clau que difícilment podrien desenvolupar-se de manera individual.

Projectes europeus d'R+D+I

ACCIÓ ofereix un servei especialitzat gratuït que us ajudarà a desenvolupar projectes de recerca, desenvolupament i innovació per la millora dels béns i serveis que ofereix la vostra empresa.

Cerca de socis tecnològics i activitats de networking

Servei dirigit a les PIME que cerquen socis per a dur a terme projectes d'R+D+I, i que explota els actius de propietat industrial, fomenta la innovació tecnològica i la competitivitat de les empreses en els mercats internacionals.