• Imprimeix

Promoció

Un dels aspectes inclosos en el procés d'expansió i consolidació del vostre projecte empresarial fa referència a la promoció dels vostres productes i serveis. Tot els elements inclosos en el procés de donar-vos a conèixer, des de l'elecció més adequada dels noms dels productes, fins la seva promoció en fires i missions comercials nacionals i internacionals, ha de formar part d'una estratègia estructurada al voltant d'un pla de màrqueting. El pla ha de contenir les eines per millorar la vostra estratègia i el vostre model de negoci.

Fires de Catalunya

Descobriu els avantatges que les fires ofereixen a les PIME. També us oferim informació dels recintes on se celebren activitats firals de forma habitual, el calendari de les fires de l'any en curs i el tràmit per la comunicació de la celebració d'una nova fira.

Promoció internacional

Tota la informació relacionada amb les oportunitats de negoci i el procés de donar a conèixer els vostres productes i serveis als mercats exteriors, amb les plataformes i centres de promoció empresarial, i amb les missions, les fires i les licitacions a l'estranger.