• Imprimeix

Oportunitats de negoci

L'aprofitament de totes les potencialitats d'un producte o servei passa per conèixer les oportunitats que ofereix el mercat. En aquest sentit, us oferim un cercador d'oportunitats de negoci amb l'opció de trobar ofertes per país, per sector i per tecnologia.

D'altra banda, les empreses dedicades a les noves tecnologies compten amb els seus propis recursos, com la Fundació i2CAT, una iniciativa dels sectors públic i empresarial per a impulsar el desenvolupament tecnològic. Aquest projecte ha participat en la fundació de la Xarxa Europa de Living Labs, l'organització que promou aquests models d'innovació oberta a Europa i el món.

Oportunitats de negoci TIC

L'Administració i el sector empresarial han creat el centre de recerca i innovació Fundació i2CAT, que centra la seva activitat a promoure i fomentar el desenvolupament tecnològic i la recerca avançada en l'àmbit de les xarxes, a més de la generació de plataformes i l'impuls de la col·laboració entre entitats i institucions.

Cercador d'oportunitats de negoci

Identificant potencials oportunitats de mercat pels vostres productes i serveis podreu orientar les vostres iniciatives d'una forma més eficient. En aquest sentit, l?Anella posa a la vostra disposició un cercador on podeu trobar oportunitats de negoci per tipus, àmbit i font.