• Imprimeix

Competitivitat

La competitivitat consisteix en la capacitat de proveir el mercat d'un producte de la forma més eficient i eficaç possible i de mantenir les vendes i la satisfacció dels clients de forma sostinguda en el temps. Per tal d'assolir aquests objectius i per aconseguir diferenciar-vos de la competència, compteu amb diversos recursos, des de noves tècniques de millora dels productes i dels processos de treball fins la identificació de noves oportunitats de negoci i l'assessorament personalitzat de tècnics experts d'ACCIÓ.

Cercador d'oportunitats de negoci

Identificant potencials oportunitats de mercat pels vostres productes i serveis podreu orientar les vostres iniciatives d'una forma més eficient. En aquest sentit, el Banc de coneixement empresarial posa a la vostra disposició un cercador on podeu trobar oportunitats de negoci per tipus, àmbit i font.

Expansiona't. Programa de creixement i diversificació de mercats

ACCIÓ us ajuda a reforçar la gestió i l'estratègia de la vostra empresa, i a millorar-ne el creixement i la competitivitat, perquè esdevingui exportadora i aconsegueixi incrementar els seus resultats. Els seus consultors també us ajudaran a potenciar els vostres canals digitals.

Orientació digital i incorporació de les TIC a les empreses

Idigital, l?estratègia del Govern per la generació d'un pol d?innovació digital per fomentar el creixement econòmic i la competitivitat, ofereix projectes per a pimes i autònoms, un servei d'assessorament un inventari de guies d?introducció al comerç electrònic i per ajudar les empreses a incorporar les TIC i el comerç electrònic.

Promoció i defensa de la competència

La competència efectiva entre les empreses és un dels elements definitoris de l'economia de mercat. Conegueu com es fomenta des de l'Administració, quines són les conductes restrictives i com podeu denunciar actuacions prohibides per la llei.

Benchmarking

Conegueu el procés de millora de la competitivitat, que consisteix a comparar els vostres productes, serveis o processos de treball amb els de les empreses amb les millors pràctiques en l'àmbit corresponent.