Turisme
  • Imprimeix

Hostaleria i turisme

El turisme és un sector cabdal per a l'economia catalana. Representa aproximadament l'11 per cent del PIB nacional i proporciona treball a un percentatge similar de la població ocupada.

Aquest apartat aplega la informació relativa a les llicències i permisos per l'obertura de bars, restaurants i allotjaments turístics, així com recursos i informació sobre la formació disponible pels professionals del sector.

Establiments turístics

Es consideren establiments d'allotjament turístic les instal·lacions d'allotjament temporal on es presten serveis turístics. Tots els hotels, càmpings, establiments de turisme rural i apartaments turístics s'han d'inscriure al Registre d'Establiments Turístics.

Professionals del turisme

Recursos i formació per a les persones que treballen en els sectors de l'allotjament, la restauració, la intermediació, el transport, la planificació i gestió pública de destins, i l'organització de productes i activitats turístiques.

Bars i restaurants

Us oferim informació de les comunicacions, permisos i llicències necessàries per a l'obertura dels establiments de restauració, així com d'altres aspectes que l'empresari ha de tenir en compte, des de l'adequació del local fins a les condicions per a la venda d'alcohol i tabac.

Ens ajudeu a millorar?


No


       
       


Si voleu rebre resposta, podeu enviar la vostra consulta a la bústia de contacte de Canal Empresa