• Imprimeix

Autorització sanitària d'empreses fabricants de productes sanitaris ortoprotètics a mida

8947 - Autorització sanitària d'empreses fabricants de productes sanitaris ortoprotètics a mida Departament de Salut canalempresaweb

Per tal de poder garantir la qualitat dels productes sanitaris ortoprotètics fets a mida i protegir la salut de les persones, les empreses fabricants d'aquests productes ubicades a Catalunya necessiten l'autorització administrativa del Departament de Salut, que han de sol·licitar obligatòriament i prèvia al començament de l'activitat.
Els fabricants d'ortopròtesis fetes a mida són responsables de les característiques especifiques, del disseny, la fabricació, l'adaptació i l'etiquetatge d'aquests productes, que han de fer a mida per a cada pacient d'acord amb la prescripció d'un/una facultatiu/iva especialista.

Llegiu-ne més

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins el vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior. Si teniu problemes per descarregar el formulari podeu consultar les indicacions sobre com fer-ho aquí. Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte, consulteu les condicions tècniques necessàries i les recomanacions de seguretat disponibles a Tràmits gencat o truqueu al servei d'atenció telefònica del 012.

Avís important en el cas de la tramitació en paper: el formulari conté automatismes que mostren o amaguen determinada informació en funció de les opcions que hi trieu i, per tant, no heu d’imprimir-lo en blanc per omplir-lo a mà perquè no visualitzareu alguns dels camps obligatoris que cal emplenar. Cal que l'empleneu amb l'ordinador, deseu els canvis i l'imprimiu posteriorment per a la seva presentació en paper

A les persones físiques o jurídiques titulars d'empreses de productes sanitaris ortoprotètics a mida.

86384ee6c029a3104ee6c029a3108d0c1e0aRCRD
8947

Data actualització 30.03.2016