• Imprimeix

Notificació d’activitats d’educació en el lleure en què participen menors de 18 anys

4428 - Notificació d’activitats d’educació en el lleure en què participen menors de 18 anys Departament de Treball, Afers Socials i Famílies canalempresaweb

S’han de notificar les activitats d’educació en el lleure en què participin més de quatre menors de 18 anys i que es desenvolupin a Catalunya:

  • Les acampades infantils i juvenils, els camps de treball, els casals de vacances, les colònies, les rutes i qualsevol altra activitat assimilable.
  • S’hi inclouen tres nous tipus d’activitats: els casals esportius, les estades o campus esportius i les rutes esportives que es dugin a terme només en èpoques de vacances escolars.

L’objectiu principal de la notificació d’una activitat és que se’n pugui fer un millor seguiment davant possibles situacions de emergència. Per tant, és important que totes les dades de l’activitat, i especialment les de contacte, siguin correctes.

Llegiu-ne més

El termini de presentació de la notificació és de fins a set dies abans de l'inici de l'activitat si es fa per via electrònica, o de vint dies si es fa presencialment en un registre oficial.

  • A les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que promoguin i/o organitzin les activitats anteriorment descrites. La persona responsable de l'activitat o de l'entitat ha d’emplenar la notificació.
  • Les Escoles d'Educadors en el Lleure informen, si cal, sobre el número del diploma de monitor/a o director/a en el lleure infantil i juvenil. Cal fer constar aquest número en la notificació.
Què necessiteu fer?
ec5877651ed8a31077651ed8a3108d0c1e0aRCRD
4428

Data actualització 18.09.2017