Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

El portal web Canal Empresa ha estat concebut per ajudar els empresaris, els professionals i els intermediaris en els seus tràmits i gestions administratives, independentment de l'administració que en sigui responsable (ajuntaments, Generalitat o Estat).

A més, Canal Empresa us ofereix tota la informació relacionada amb el món de l'empresa ordenada per temes, per sectors d'activitat i per cicle de vida. És a dir, també classifica la informació segons el moment de maduresa i desenvolupament en el qual es pot trobar el vostre negoci.

Pel que fa a la seva estructura, Canal Empresa està format per dues àrees diferenciades:

  • Àrea pública: conté tots els continguts o serveis oberts al públic i accessibles sense identificació prèvia.
  • Àrea privada: dóna la possibilitat de personalitzar els continguts i serveis de l'àrea pública segons les preferències i característiques de la vostra empresa. Aquesta àrea també ofereix accés als serveis que requereixen identificació prèvia, com la tramitació, el seguiment dels tràmits realitzats i la gestió de les dades pròpies.

Aquest portal telemàtic interactiu s'emmarca en el Pla d'Implementació de la Finestreta Única Empresarial, que impulsa la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de reduir les càrregues administratives a les empreses i facilitar-ne l'activitat econòmica.

Una de les grans novetats de Canal Empresa és la incorporació de la Cerca guiada de tràmits, una eina gratuïta en línia que us informa dels tràmits que heu de realitzar segons la vostra activitat, a partir d'un seguit de preguntes i respostes que acaben definint i informant-vos dels tràmits, l'ordre en què els heu de fer, el lloc, els requisits,  els documents i formularis necessaris i les taxes que heu de pagar.

Canal Empresa ha estat concebut a partir de tres idees que han servit per a enfocar els seus continguts des del punt de vista i al servei dels usuaris: "Amb un clic les empreses i els intermediaris trobaran tot el que necessiten", "donem resposta a les vostres preguntes" i "ens posem en el lloc dels emprenedors i els empresaris".

Destaquem

La Finestreta Única Empresarial Les vostres fotografies, al vostre canal

Si feu bones fotos, les podeu penjar a Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #empresacat. L’equip de Canal Empresa les col·locarà al web per a que tots els visitants en puguin gaudir.

Recursos i materials de comunicació i difusió

Recull d'infografies, guies i presentacions de la Finestreta Única Empresarial (FUE), l'Oficina de Gestió Empresarial (OGE) i Canal Empresa.

Data d'actualització:  29.09.2014