• Imprimeix

Formularis més freqüents

AVÍS

Us informem que els tràmits de declaració responsable (posada en servei, modificacions i baixa) d'ascensors, instal·lacions tèrmiques en edificis, instal·lacions elèctriques de baixa tensió i de gasos combustibles, s'han de tramitar amb la darrera versió dels formularis corresponents. Trobareu tots els detalls de les novetats introduïdes en els nous formularis d'ascensors, instal·lacions tèrmiques i baixa tensió en l'apartat d'actualitat de Canal Empresa.

Pel que fa als formularis de gasos combustibles, el 6 d'abril entra en vigor un nou model del formulari “Annex de dades específiques per a la presentació de la declaració responsable per a la instal·lació de gasos combustibles” per a totes les modalitats del tràmit: posada en servei, ampliació, modificació, canvi de titular, baixa.

Us recordem que només es podran fer els tràmits amb els formularis actualitzats que apareixen en les fitxes dels tràmits. En cas contrari, s'aturarà la tramitació de l'expedient i es reclamarà el lliurament de la versió vigent del formulari.

Ens ajudeu a millorar?

Heu fet un tràmit a l'OGE o bé a través de Canal Empresa? Responeu l'enquesta i ajudeu-nos a millorar el nostre servei.